Ninon van der Sande
4065
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4065,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Ninon van der Sande

Ninon maakt beelden, foto’s en schilderijen. Zij ‘viert’ in haar werk de schoonheid van dieren en de natuur. Zij kijkt met verwondering naar manier waarop alles in de natuur met elkaar verbonden is, alles is eigenlijk één geheel. Zij probeert ook die verbindende energie te voelen en uit te drukken in haar werk. Daardoor lijkt haar werk soms van alle tijden of alle plekken te zijn, het heeft iets oer-primitiefs en iets heel moderns tegelijkertijd. Het kan gaan over innerlijke kracht, essentie, balans, harmony, leven, liefde.

 

Ninon heeft veel gereisd en spreekt 6 talen. Zij is zeer geïnteresseerd in het Tibetaanse Boeddhisme en is ook Teacher Tibetan Yoga en Mindfulness. Daarnaast speelt zij percussie en zingt  in verschillende Latin Bands.

 

CONTACT

ninonsande@yahoo.com

LOKATIE

Hal H - Atelier 1.01

Category

BEELDENDE KUNST