Galerie Intussen
4389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4389,page-child,parent-pageid-489,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Galerie Intussen

De nieuwste culturele bestemming én een toevluchtsoord voor

zowel Nederlandse als Internationale cultuur

 

galerieintussen.nl

Wil je buiten de openingstijden langs komen, neem dan contact met ons op dan maken we een afspraak.

CONTACT OPNEMEN
OVER GALERIE INTUSSEN, EEN OPEN TUIN

Galerie Intussen is de nieuwste culturele bestemming binnen cultureel Bedrijventerrein De 1800 Roeden, gelegen in Amsterdam West. De galerie streeft ernaar te fungeren als een toevluchtsoord voor zowel de Nederlandse als internationale cultuur, waarbij mensen van verschillende achtergronden worden samengebracht door het creëren van een ruimte waar kunst en cultuur dienen als middel voor dialoog. Deze ruimte is gebouwd voor mensen van alle kleuren, seksuele oriëntaties, religies en afkomsten. De belangrijkste missie van Intussen is het bieden van nieuwe kansen en een grotere zichtbaarheid voor diverse artistieke visies die verwaarloosd blijven in het bredere culturele landschap van de stad Amsterdam. Op deze manier is Intussen bedacht als een open tuin voor ondervertegenwoordigde gemeenschappen, waar hun ideeën naast elkaar kunnen groeien en bloeien. Het is onze hoop zaadjes te planten voor een nieuwe perceptie van het Amsterdamse culturele landschap dat inclusiever, veelzijdiger en speelser mag zijn.

 

Galerie Intussen richt zich op de nieuwsgierigen. Degenen die verlangen om te luisteren, te kijken, te ruiken en andere manieren van zijn te ervaren. Verscholen te midden van de weelderige groene omgeving van De 1800 Roeden, streeft Intussen ernaar een symbiotische relatie met de natuur te onderhouden. Geïnspireerd door deze natuurlijke landschappen maakt de galerie gebruik van deze achtergrond om boeiende installatiekunstwerken en optredens te creëren. Op deze manier stelt Intussen verder vragen over de relatie van mensen met het milieu en de duurzaamheid ervan. Met diep respect voor Pachamama, onze Moeder Aarde, draagt Intussen bij aan haar missie om een harmonieuze relatie met de aarde en al haar wezens te bevorderen.