Terrein
473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-473,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Midden in de natuur aan de westrand van Amsterdam bevindt zich deze voormalige munitieopslagplaats. Dit zeer karakteristieke- en groene terrein biedt een unieke broedplaats voor kunstenaars en kleinschalige bedrijfjes die bijzondere producten creëren. Maak kennis met de veelzijdigheid van dit culturele bedrijventerrein waar duurzaamheid, ambacht, kunst, cultuur en ondernemen samensmelten tot een creatieve hotspot.

 

Je vindt hier onder meer kunstenaars, traditionele ambachten, ontwerpbureaus, geluidskunstenaars, fotografen, meubelmakers, evenementen bureau’s, een amfitheater en een bijzondere horeca gelegenheid.

Het terrein herbergt karakteristieke hallen die worden verhuurd als commerciële bedrijfsruimten, moderne kantoren, ateliers en werkplaatsen. Daarnaast beschikt ons terrein over een amfitheater die voor diverse feestelijkheden kan worden gehuurd.

BEDRIJFSRUIMTES

De bedrijfsruimten zijn allen gevestigd in de industriële loodsen, volledig gerenoveerd en voorzien van alle faciliteiten die een moderne onderneming nodig heeft.

ATELIERS & WERKPLAATSEN

De ateliers en werkplaatsen zijn CAWA gesubsidieerde ruimtes. Dit maakt deze ruimtes zeer aantrekkelijk voor kunstenaars en kleine creatieve ondernemers.

AMFI THEATER

Ons openlucht amfitheater is uitermate geschikt voor voorstellingen, optredens, workshops en vele andere feestelijke doeleinden.