Overzicht ruimtes
491
page-template-default,page,page-id-491,page-child,parent-pageid-489,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

ONZE RUIMTES IN BEELD

EEN BINNENKIJKJE IN ONZE BEDRIJFSRUIMTES EN ATELIERS

EN DE INDELING VAN ONZE GEBOUWEN

Momenteel hebben wij geen ruimtes beschikbaar voor verhuur. Stuur een berichtje naar huren@de1800roeden.nl en wij laten je graag weten zodra er een ruimte vrij komt.
Interesse of vragen?

huren@de1800roeden.nl

HAL-A Oost 1e verd. VERHUURD

GROTE LOFTACHTIGE BEDRIJFSRUIMTE
– Circa 162m2
– Gelegen op de 1e verdieping in HAL A

 

Een zeer sfeervolle kantoorunit / atelier met karakteristieke balken constructie.
Door de grote Velux dakramen is een schitterend uitzicht op het met groen omgeven unieke buitenterrein. De bedrijfsruimte wordt CASCO opgeleverd en aanvullend voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp, gietvloer, pantry (gezamenlijk), toilet (gezamenlijk) en te openen Velux ramen. De op de afbeeldingen getoonde scheidingswanden zijn inmiddels verwijderd, maar laat goed de mogelijkheden zien, hoe de ruimte is in te delen.

Heb je interesse of vragen?
E huren@de1800roeden.nl

HAL-B 1.03 TE HUUR VERHUURD

MODERN ATELIER/BEDRIJFSRUIMTE
– Circa 66m2.
– Gelegen op de 1e verdieping in Hal B Oostzijde.

 

Moderne, lichte en comfortabele ruimte, geschikt als kantoor of atelier.

Door de grote Velux dakramen is een heerlijk uitzicht op het  unieke buitenterrein. De bedrijfsruimte wordt CASCO opgeleverd en aanvullend voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp, gietvloer, pantry (gezamenlijk), toilet (gezamenlijk) en te openen Velux ramen.

Heb je interesse of vragen?
E huren@de1800roeden.nl

HAL-B 2.01  VERHUURD

IDEAAL VOOR START-UPS MET GROEIPLANNEN
– Circa 120m2, goed deelbaar in 55m2 en 65m2
– Gelegen op de 2e verdieping in Hal B Westzijde.

 

Op te delen in twee aparte kantoren of een enkele grote kantoorruimte van 120m2.

Grote lichte ruimte met in het midden de trapopgang met overloop en toilet. Voorzien van een vergaderruimte aan de ene zijde en een separate kantoorruimte aan de andere zijde. De bedrijfsruimte wordt opgeleverd met vloerverwarming middels warmtepomp, gietvloer, pantry, toilet en te openen schuiframen en een intercom. Deze ruimte is uitermate geschikt om te delen. Een verdeling met of zonder scheidingswand levert dan respectievelijke ruimtes op van ca. 55m2 en 65m2.

Heb je interesse of vragen?
huren@de1800roeden.nl

HAL-A Oost Middenzolder VERHUURD

GROTE LOFTACHTIGE BEDRIJFSRUIMTE
– Circa 139,5m2
– Gelegen op de 1e verdieping, midden Hal A

 

Een zeer sfeervolle kantoorunit / atelier met karakteristieke balken constructie.

Door de grote Velux dakramen is een schitterend uitzicht op het met groen omgeven unieke buitenterrein. De bedrijfsruimte is voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp, gietvloer, pantry, toilet en te openen Velux ramen.

Heb je interesse of vragen?
huren@de1800roeden.nl

HAL-B 1.05 VERHUURD

MODERN ATELIER/BEDRIJFSRUIMTE
– Circa 66m2
– Gelegen op de eerste verdieping in Hal B Oostzijde.

 

Moderne, lichte en comfortabele ruimte, geschikt als kantoor of atelier.

Door de grote Velux dakramen en het unieke venster aan de voorzijde is een schitterend uitzicht op het met groen omgeven unieke buitenterrein. De bedrijfsruimte wordt CASCO opgeleverd en aanvullend voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp, gietvloer, een pantry (privé) alsmede een gezamenlijke, toilet (gezamenlijk) en te openen Velux ramen.

Heb je interesse of vragen?
E huren@de1800roeden.nl

TINY WERKHUIS VERHUURD

UNIEKE VRIJSTAANDE STUDIO
– Circa 23m2
– Vrij zicht en omgeven door groen

 

Unieke, comfortabele ruimte, voor tijdelijk gebruik als werkplek, atelier, expo of workshops. UNIEK OBJECT ONDER EIGEN ONTWERP GEBOUWD. Uit hout opgetrokken unit met slechts ronde glooiende vormen en gebogen raampartij. De unit is circa 23m2, vrijstaand gelegen op het terrein van De 1800 Roeden met schitterend uitzicht op het met groen omgeven unieke buitenterrein. Het huisje is voorzien van elektra en houtkachel. Aanvullend kan gebruik worden gemaakt van faciliteiten in naastgelegen gebouwen. Verhuur bestemd voor tijdelijk betrekking tot maximum 1 jaar.

Heb je interesse of vragen?
E huren@de1800roeden.nl

HAL-H BEGANE GROND VERHUURD

BINNEN EN BUITENRUIMTE SPECIAAL VOOR BEELDHOUWERS
– Circa 13,5m2
– Gelegen op de begane grond van Hal H

 

Een kleine maar sfeervolle ruimte met karakteristieke buiten werkplek. Dit atelier wordt verhuurd met subsidie van Stichting Broedplaatsen Amsterdam. Om in aanmerking te komen voor een gesubsidiëerde ruimte moet je voldoen aan de CAWA (Commissie Ateliers Woon-Werkpanden Amsterdam) toetsingsvoorwaarde. Wil je weten of jij voldoet aan de toetsingsvoorwaarden, ga dan naar de website van de CAWA.

Heb je interesse of vragen?
E info@de1800roeden.nl

Deze pagina is niet compleet en nog niet al onze verhuur objecten staan hier afgebeeld.