Rijk van de Keizer
477
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-477,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

HORECA

ONTBIJTEN, LUNCHEN, BORRELEN  CATERING EN  ZAALVERHUUR

HET KAN ALLEMAAL BIJ HET RIJK VAN DE KEIZER

Op ons terrein bevindt zich een bruisende en creatieve horeca en evenementenlocatie Het Rijk van de Keizer. Terras aan het water, zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, catering en kookworkshops; Het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

 

De filosofie over eten is tamelijk simpel; verse, eerlijke en fantasievolle gerechten. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen moestuin.

De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos.

ZOMER CANTINA

Terras de Cantina

De Zomer Cantina is van april t/m september open van vrijdag t/m zondag van 10:00 – 19:00 uur voor koffie, thee, sapjes, taart, lunch & borrel met verschillende hapjes.

 

Vanaf april gaan de hangmatten weer naar buiten gegaan, zijn de zitzakken weer terug en is onze Mercedes weer opgepoetst.

Voor huurders organiseert De Cantina een lunch met wisselende broodjes. Tevens ontvangen huurders een speciale korting bij De Cantina. Je kunt buiten aan de waterkant op het zonovergoten (verwarmde) terras genieten van het uitzicht op oerhollands landschap.

MEER WETEN

Winter Cantina

De Winter Cantina is van oktober t/m maart elke zondag open van 11.00 tot 18.00 uur voor koffie, thee, taart, sapjes, lunch, High-Tea, borrel of hapjes.

 

Wij verzorgen op reservering een uitgebreide High-Tea van huisgemaakt lekkers in “Alice in Wonderland” servies.
We hebben in de wintermaanden regelmatig live muziek, koekjes bakken,  knutselen of bijvoorbeeld een film of een voorleesmiddag.

 

Volg ons ook op facebook en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

MEER WETEN

VERGADERLOKATIE

Het Rijk van de Keizer is een inspirerende vergaderlocatie. Vergaderen kan binnen in twee historische vergaderzalen, of buiten in het groen. Beide ruimtes lenen zich voor vergaderen, een brainstorm, workshop, training, conferentie, congres, evenement, heisessie of bedrijfsfeest.

 

Maak uw vergadering extra bijzonder; volg een kookworkshop van de chef van Het Rijk van de Keizer, maak een wandeling door het groene natuurgebied van De Tuinen van West .

MEER WETEN

Kookworkshops

Het Rijk van de Keizer wil haar gasten graag iets onvergetelijks meegeven. Een herinnering, een nasmaak of een keukengeheim. Daarom verzorgen wij kookworkshops vanaf 12 pers. voor zowel particulieren als bedrijven.

Denk aan mondvermaakjes (tapas, pintxos, mezzes) desserts of bonbons maken, outdoor cooking, wijnproeverij, Barista workshop of op de fiets naar de boer.

MEER WETEN

Chocolade-workshop

Chocolade maken

In 1,5 uur krijg krijg je uitleg over de herkomst van chocolade en hoe hiermee gewerkt wordt, je leert ook wat ‘temperen’ is. Dan ga je zelf aan de slag om o.a. een chocolade bitterbal en diverse bonbons te maken. Natuurlijk mag je al dit lekkers daarna mee naar huis nemen.

Wanneer de eerstvolgende workshop plaatsvindt kan je zien in onze agenda. Graag vooraf reserveren.

MEER WETEN

Mobiele keuken

Het Rijk van de Keizer is befaamd geworden met catering. Ooit begon John Hannema met een huiskamerrestaurant in de Jordaan waar iedereen kon aanschuiven en bakte keizerlijke appeltaarten geïnspireerd op de Westertoren.

 

Een keer per maand transformeren wij onze locatie in een restaurant, meestal op de laatste zondagavond van de maand.

MEER WETEN

MEER…

Food design, product ontwikkeling, eetvoorstelling, festivals, bruiloften en evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
HET RIJK VAN DE KEIZER