ALEXANDER SCHABRACQ
3435
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3435,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

ALEXANDER SCHABRACQ

Afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie ( 1975 – 1981 ) en actief als beeldend kunstenaar/ontwerper sinds 1981.

Onder de naam : “ Tavola Quattro Design “ run ik een ambachtelijke smederij met open smidsvuur en 50 kg pneumatische smidshamer alwaar ik een breed scala aan opdrachten uitvoer naast mijn werk als beeldend kunstenaar/ beeldhouwer.

 

De in opdracht uitgevoerde projecten variëren van eigen ontworpen monumentale hekwerken, tafels , lampen, kroonluchters, straatmeubilair, bewegwijzering en uithangborden tot “specialized foodcars” voor de rolling kitchens en andere Horeca toepassingen. Maar ook het uitvoeren van de ontwerpen van derden zoals diverse architecten en industrial design bureau’s of anderen particulieren waarbij we in gezamelijk overleg en technisch ontwerp tot uitzonderlijke en unieke producten komen.

 

Voor een uitgebreidere C.V. met een volledig overzicht van tentoonstellingen en gerealiseerde kunst en design opdrachten met daarbij ook een webshop zie de website van www.tavola-quattro-design.com (binnenkort online)

 

06 34 04 14 00
alexanderschabracq@gmail.com
www.tavolaquattrodesign.com

LOKATIE

HAL H - WERKPLAATS WEST

Category

BEELDENDE KUNST, IJZER WERK, TOEGEPASTE KUNST