Portfolio Categories DIENSTVERLENING
-1
archive,tax-portfolio_category,term-dienstverlening,term-114,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

PACTUM STUDIO / LOCATIE

Pactum Studio is een inspirerende, creatieve en ontspannen studio / locatie waarbij service een grote rol speelt. Zodat een ieder die te maken heeft met een stylingproductie en/of evenement maximaal presteert wanneer dit van hen verwacht wordt.

 

CONTACT

pactums@gmail.com
Pactum Studio / Locatie

FAMILIEMUSEA

Familiemusea is het ontwerp- en adviesbureau van Mijke de Hartog en Marie Anne Remmelink. Wij helpen professionals in grote en kleine musea, om families een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Eigenlijk is het idee heel simpel: als je museum generatie-proof is, voelen families zich welkom en hebben ze aandacht voor het verhaal dat je wilt overbrengen. Maar wat willen families eigenlijk? Wat verwachten ze van hun dagje uit? Wat hebben ze nodig om hun museumbezoek te laten slagen? Oftewel: hoe word je een familievriendelijk museum?

 

We gebruiken inspirerende tools om gezamenlijk te onderzoeken wat deze doelgroep drijft. Dat is de basis voor het ontwikkelen van familievriendelijk aanbod en familievriendelijke service. Of het nou gaat om passende faciliteiten, tentoonstellingen, educatie of communicatie.

 

CONTACT

Mijke de Hartog – info@familiemusea.nl
Marie-Anne Remmelink – familiemusea.tumblr.com

You are Magic

Coachtrajecten voor creatieve ondernemers en een spiegel voor de ziel bij levensvragen.

Iedereen heeft een unieke kijk en een eigen interpretatie van de wereld. Hoe we ons uitdrukken is niet toevallig. Wanneer je een effectieve en duurzame verandering wilt, dan vraagt dit om een onderzoek naar dieper liggende overtuigingen. Het benoemen en waarnemen van taal, emoties en het lichaam (gedachten en woorden / emotionele reacties en gemoedstoestand / lichamelijke reacties en houding) geven inzicht in onze overtuigingen en oordelen en de mogelijkheid om deze te her-evalueren. Bewustwording in deze gebieden geeft een nieuw perspectief en daarmee toegang tot nieuwe mogelijkheden om effectief met een kwestie om te gaan. Werkelijke verandering vindt plaats wanneer vanuit dit nieuwe bewustzijn stappen worden gezet.

Zo maken we samen de wereld mooier.

 

 

Ellen Koudenburg

De creator van You are Magic is Ellen.  Zij heeft een fascinatie voor het leren en veranderen van mensen en hoe mensen toegang krijgen tot hun oorspronkelijke creatiekracht. heeft ze een achtergrond van een ICF gecertificeerde coach opleiding voor volwassenen en kinderen afgerond / Culturele en Maatschappelijke Vorming / Begeleider bij Bewustwording en Groei / Spiritueel Kunstzinnig Kindbegeleider / en veel ervaring in het werken met de Reggio Emilia filosofie.

Als mens hebben we vele mogelijkheden om ons uit te drukken. In onze volwassenheid lijken we wat van onze vrije expressie te zijn verloren. Haar superpower is echt luisteren, de juiste vragen stellen en daarmee een  spiegel zijn voor je ziel.

Na 4 jaar met haar gezin in San Francisco te hebben gewoond, zijn ze terug in Amsterdam.

 

CONTACT

hallo@ellenkoudenburg.nl

ROBIN HOOD PRODUKTIES

Robin Hood Produkties is als klein bedrijf gestart in 1995. Het bedrijf richtte zich destijds op “productontwikkeling voor de architectuur”. In samenwerking met vooraanstaande (Nederlandse) architectenburo’s zijn specifieke producten ontwikkeld die vallen buiten de standaard producten uit de bouwwereld. Veel van deze ontwikkelingen gaan over verlichting cq. armaturen (onder andere de standaard verlichting Villa VPRO/Hilversum en buitenverlichting RVU/Hilversum).

 

Vanaf 2001 richt Robin Hood Produkties zich op de ontwikkeling, productie en levering van verlichtingsarmaturen.
De start is gemaakt met het Gandalf armatuur dat in eigen beheer door Robin Hood Produkties is ontwikkeld.

 

In 2006 is daar het Myst armatuur en in 2008 het HEAT armatuur bijgekomen. De drie producten, Gandalf, Myst en HEAT bedienen verschillende segmenten van de markt en zijn allen in meerdere uitvoeringsvormen leverbaar.

 

Naast de ontwikkeling, productie en levering van deze drie armaturen worden regelmatig, o.a. in samenwerking met architecten, (projectgebonden) armaturen ontwikkeld die vervolgens éénmalig worden geproduceerd.

 

De ruime ervaring van Robin Hood Produkties op het gebied van (productie van) verlichting resulteert erin dat het bedrijf zeer sterk is in het snel uitwerken van een concept tot een uitstekend productierijp ontwerp. Een ontwerp dat voldoet aan de juiste technische kwalificaties, past binnen de financiële begroting en waarin het oorspronkelijke idee van de opdrachtgever overeind blijft.

Op een snelle en efficiënte manier wordt de productie vervolgens door Robin Hood Productie uitgevoerd en/of deels uitbesteed.

 

Uiteraard geeft Robin Hood Producties ook verlichtingsadviezen (o.a. lichtberekeningen), en worden de ontwikkelingen van LED scherp in de gaten gehouden.

 

CONTACT

info@robinhoodprodukties.nlm
www.robinhoodprodukties.nl
Facebook Erwin Deibel
LinkedIn Erwin Deibel