ROBIN HOOD PRODUKTIES
3448
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3448,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

ROBIN HOOD PRODUKTIES

Robin Hood Produkties is als klein bedrijf gestart in 1995. Het bedrijf richtte zich destijds op “productontwikkeling voor de architectuur”. In samenwerking met vooraanstaande (Nederlandse) architectenburo’s zijn specifieke producten ontwikkeld die vallen buiten de standaard producten uit de bouwwereld. Veel van deze ontwikkelingen gaan over verlichting cq. armaturen (onder andere de standaard verlichting Villa VPRO/Hilversum en buitenverlichting RVU/Hilversum).

 

Vanaf 2001 richt Robin Hood Produkties zich op de ontwikkeling, productie en levering van verlichtingsarmaturen.
De start is gemaakt met het Gandalf armatuur dat in eigen beheer door Robin Hood Produkties is ontwikkeld.

 

In 2006 is daar het Myst armatuur en in 2008 het HEAT armatuur bijgekomen. De drie producten, Gandalf, Myst en HEAT bedienen verschillende segmenten van de markt en zijn allen in meerdere uitvoeringsvormen leverbaar.

 

Naast de ontwikkeling, productie en levering van deze drie armaturen worden regelmatig, o.a. in samenwerking met architecten, (projectgebonden) armaturen ontwikkeld die vervolgens éénmalig worden geproduceerd.

 

De ruime ervaring van Robin Hood Produkties op het gebied van (productie van) verlichting resulteert erin dat het bedrijf zeer sterk is in het snel uitwerken van een concept tot een uitstekend productierijp ontwerp. Een ontwerp dat voldoet aan de juiste technische kwalificaties, past binnen de financiële begroting en waarin het oorspronkelijke idee van de opdrachtgever overeind blijft.

Op een snelle en efficiënte manier wordt de productie vervolgens door Robin Hood Productie uitgevoerd en/of deels uitbesteed.

 

Uiteraard geeft Robin Hood Producties ook verlichtingsadviezen (o.a. lichtberekeningen), en worden de ontwikkelingen van LED scherp in de gaten gehouden.

 

CONTACT

info@robinhoodprodukties.nlm
www.robinhoodprodukties.nl
Facebook Erwin Deibel
LinkedIn Erwin Deibel

LOKATIE

HAL B - Studio 0.06

Category

DESIGN & VORMGEVING, DIENSTVERLENING