Sasha de Leeuw
4333
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4333,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Sasha de Leeuw

Ik ben Sacha de Leeuw, letter- en reliëfbeeldhouwer. Dit jaar hak ik 30 jaar letters en reliëfs in steen, een gespecialiseerde vorm van beeldhouwen. In die tijd heb ik veel mensen ontmoet waarvoor ik iets heb kunnen betekenen. Mijn werk gaat eigenlijk altijd over bijzondere periodes in het leven van mensen, organisaties en overheden. Voorbeelden van mijn werk zijn een tekst in de tuin van de Hermitage in Amsterdam, een plaquette voor het nieuwe stadhuis van Deventer, een boomkrans voor de koningslinde in de tuin van de Raad van State in Den Haag en een Eerste Steen voor het openbare Artisplein. Natuurlijk heb ik ook veel opdrachten uitgevoerd voor particulieren.

Sacha de Leeuw | Schrift- en reliëfbeeldhouwer | Letterontwerp, belettering en bas-reliëf beeldhouwwerk, vrij en in opdracht.

Category

TOEGEPASTE KUNST