Links
510
page-template-default,page,page-id-510,page-child,parent-pageid-93,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

LINKS

LinkedIn Groep 1800 Roeden
Binnen LinkedIn is een groep aangemaakt voor 1800 Roeden.

 

CAWA
Alle informatie die je nodig hebt om als creatief ondernemer in aanmerking te komen voor een atelier in een broedplaats.

 

Bureau Broedplaatsen
Bureau Broedplaatsen is een onderdeel van de gemeente Amsterdam en maakt de transformatie van gebouwen tot broedplaats, mede mogelijk.

 

Netwerk Broedplaatsen Amsterdam
Netwerk van broedplaatsen, (woon)werkpanden, vrijplaatsen en atelierpanden.

 

Stelling van Amsterdam
De Stelling van Amsterdam is een 135km lange verdedigingskring rond Amsterdam welke tussen 1881 en 1941 door het Departement van Oorlog is aangelegd. De huidige ordening en infrastructuur is voor een verbazingwekkend groot deel terug te leiden op de Stelling.

Nieuw West Open 60 jaar!
Website in het kader van het 60 jarig bestaan van Amsterdam Nieuw-West.

VRIENDEN

Tuinen van West
‘Tuinen van West’ is de naam van het groene natuur-, stadslandbouw- en recreatiegebied dat Stadsdeel Nieuw-West ontwikkelt. In Tuinen van West vinden regelmatig activiteiten en evenementen“plaats.

 

Ondernemersvereniging Tuinen van West
De Ondernemersvereniging Tuinen van West organiseert – in samenwerking met allerlei organisaties binnen en buiten het gebied – regelmatig activiteiten en evenementen. ONTDEK DE POLDERS ZELF!“, of beter nog door rond te komen fietsen of wandelen.

 

Fruittuin van West [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
Onze buurman met een fruit boomgaard en vanaf 2015 eigen biologische winkel, waar u uw eigen groenten kunt oogsten.

 

Mijn Stadstuin [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
Écht eerlijk eten van eigen stadsbodem! Groenten nieuwe stijl
MijnStadstuin is 4 hectare innovatieve moestuin waar je zelf je eigen biologische groenten kunt (laten) verbouwen of afhalen.

 

Espresso Kitchen [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
Voor als je super goede koffie wilt op je opening, beurs, feest of ander event! Espresso Kitchen is een mobiele espressobar en verzorgt heerlijke Italiaanse koffie op locatie.

Heerlijke espresso, cappuccino en nog veel meer varianten.

 

KUNST EN ZO

Kunst West [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
KunstWest is een kunstenaars-initiatief in Amsterdam Nieuw-West dat als doel heeft door middel van kunst en cultuur mensen met elkaar in contact te laten komen.

 

Diderot13d [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
In de vaste expositieruimte, van atelierterrein van Diderot, aan de Diderotstraat 13D, exposeren ook onze huurders geregeld.

NIEUWS

Nieuw-West Express [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
Informatie over organisatie’s, bijzondere plekken en projecten in Amsterdam Nieuw-West. Tevens aktuele cultuuragenda over cultuur in Nieuw-West.

 

Nice Nieuw-West [icon size=”small” background_color=”” text_color=”#29373b” image=”icon-facebook-sign”]
Vrijwillig, onafhankelijk en subsidie vrij medium met nieuws, activiteiten, hotspots en meer. Elke dag iets leuks uit Amsterdam Nieuw-West.

 

Archined
ArchiNed biedt een overzicht van Nederlandse ruimtelijk ontwerpbureaus en ontwerpgerelateerde instellingen en bedrijven, een succesvolle vacaturebank, een agenda met onder anderen tentoonstellingen en lezingen.

 

PRIKBORDEN

Kunstinzicht.nl
Prikbod voor Workshops, opdrachten, ateliers, materiaal, gereedschap, modellen, en agenda. Tevens gratis permanente vermelding adresgegevens voor kunstenaars, galeries of andere kunstgerelateerd bedrijven.

 

Heeft u tips, toevoeging of correcties m.b.t. bovenstaande links stuur een berichtje naar Yvonne Lugtenburg.