TINEKE BRACKEL
3453
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3453,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

TINEKE BRACKEL

Het is zo mooi hoe het leven je moeiteloos op pad helpt. Het enige wat je hebt te doen is de moed opbrengen om het moeten weten om te zetten in niet-weten. Het is zo fantastisch om te ervaren dat dan je innerlijk onbewuste zich kan manifesteren en te merken dat het klopt.

Nooit in het moment zelf, altijd blijkt het achteraf! Moeite lozen. Zo vergaat het mij ook in mijn werk en met beeldhouwen. De verrassing van het eindproduct geeft een soort verslaving.

Steeds ben ik vol verwachting van het onverwachte.

 

De essentie in beeld brengen

Van te voren weet ik niet waar ik aan begin. Ik wacht op een impuls om letterlijk aan de slag te gaan. De tekening in de steen past in de uitdrukking van het uiteindelijke beeld. Het ruwe, het leven mag zichtbaar blijven. Het licht schijnen op wat er IS, laat daar de schoonheid van zien. De beelden erkennen een wezenlijke diepte. Ik volg de structuur van de steen. Steeds gaat het om de beweging in de steen te tonen.

Bij een opdracht komt het wezen, het wezenlijke van het onderwerp naar buiten. Dat wat geen woorden heeft en wel zo voelbaar is.

 

Coaching

Waarom? Wie kiest voor mij, durft de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Heb je besloten werk te maken van jezelf en wat je bezielt, dan vind je in mij een ervaren gids. Je grootste krachtbron zit in jeZelf. Al wat je nodig hebt, is reeds diep verscholen aanwezig.

Ik beeldhouw in mens en steen, men zegt met een meedogenloos mededogen.

Na Own Your Health en BeBusiness (Zelf-gedreven leiderschap), nu ‘gewoon’ met www.tinekebrackel.nl.

 

CONTACT

info@tinekebrackel.nl
www.brackel.eu
www.tinekebrackel.nl

LOKATIE

HAL H - Atelier 0.01 & 1.05

Category

BEELDENDE KUNST