ESTHER BRUIJN
3449
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3449,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

ESTHER BRUIJN

Het werk van Esther Bruijn is eigenlijk niet onder een noemer te vatten. Ze werkt voornamelijk in steen, maar daarnaast ook in brons, klei en stof. Haar werk kan figuratief zijn, maar ook abstract of zelfs abstract figuratief. Kenmerkend aan haar werk is eigenlijk de verfijning waarin ze werkt en dat ze altijd op zoek is naar een grens. Zowel in de materie die ze gebruikt, als bij de toeschouwer van haar werk. Ieder jaar probeert ze met een nieuwe serie uit te komen, waarbij ze zichzelf een nieuwe vraag centraal stelt, die bijdraagt aan haar onderzoek hiernaar.

 

Esther Bruijn (Amsterdam, 1976), opgeleid aan de AHK, is 2002 naar Italie gegaan om zich daar het beeldhouwen eigen te maken. Van 2010 tot 2012 volgde Esther de opleiding Apparel Design and Merchandising in San Francisco (CA) en sindsdien heeft ze haar eigen styling- en ontwerpbureau (FLATT) opgezet.

 

CONTACT

estherbruijn@gmail.com
www.estherbruijn.com

LOKATIE

HAL H - Atelier 0.02 & 1.03

Category

BEELDENDE KUNST, DESIGN & VORMGEVING